Hijama kliniek Amsterdam

Het groeiende cliëntenbestand van de Hijama Kliniek Amsterdam vroeg om een grotere lokatie met meerdere behandelkamers. In de wijk Watergraafsmeer bleek een geschikte lokatie beschikbaar voor wat betreft vloeroppervlak. FELD maakte een ontwerp dat volledig aansluit op de wensen en functionele eisen van deze cupping praktijk.

De nieuwe situatie biedt ruimte voor vier behandelkamers, waarvan één grotere met een dubbele behandeltafel. In de wachtkamer zijn radiatorenombouwen gemaakt tbv. zitruimte aan de raamkanten. Er zijn een baliemeubel en divider op maat gerealiseerd, waarbij de divider tevens dienst doet als opgeruimd kinderspeelhoekje. De ruimte is voorzien van nieuwe vloeren en vervangende plafonds. Elke behandelkamer heeft een eigen pantry voor opslag en hygiënische voorzieningen. De matte raamstickers met het logo van de kliniek functioneren in naamsvermelding en met name in de privacy van de cliënten.