Kantoor Veenendaal

Elysee accountants vroeg FELD het interieur van hun nieuw te bouwen kantoorruimte in Veenendaal vorm te geven.

Samen met de accountants is de voor hen ideale indeling van de ruimte tot stand gekomen en doorontwikkeld tot het kantoor dat het vandaag de dag is.

Om de prettige hoogte bij binnenkomst te benadrukken is gekozen voor behoud van het betonnen plafond op het ‘centrale plein’ en een verlaagd plafond in de omliggende kantoren en overlegruimtes. De scheidingswanden hier zijn voor een groot deel transparant, wat bijdraagt aan een ruimtelijke en open verbinding tussen deze algemene en de meer private delen.

Het centrale plein biedt ruimte voor de ontvangstbalie, keuken en lunchruimte. Aan weerszijden van de centraal gelegen overlegruimte is een speelse trap met eikenfineer gemaakt. Dit materiaal komt terug in de plafondhoge wandkast. Zowel in de kleine als in de grotere vergaderruimte zijn de ovale tafels uitgevoerd met een blad in marmerlook op een donkerblauw geprofileerde staander.

De naam van het accountantskantoor is op een uitvergrote, abstracte manier op de centrale wand geschilderd als persoonlijk accent.